adscode

100 Yıllık Okullar Spor Şöleni Başlıyor!

Işık Okulları’nın ev sahipliğinde bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “100 Yıllık Okullar Spor Şöleni”nde, İstanbul’dan 32 okul bir araya gelerek spor mücadelesi verecek.

100 Yıllık Okullar Spor Şöleni Başlıyor!
Özel Eğitim

 

Kuruluşunun 125. yılını kutlayan Işık Okulları, “100 Yıllık Okullar Spor Şöleni”nin dokuzuncusunu bu yıl 13-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirecek. Işık Okulları Ayazağa Kampüsü’nde 13 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’te başlayacak şölen, 17 Nisan Pazar günü oynanacak final maçlarıyla son bulacak. Işık Okulları’nın Ayazağa, Nişantaşı ve Erenköy olmak üzere tüm kampüslerinde düzenlenecek şölende, İstanbul’da 100 yılı aşkın süredir eğitim veren toplam 32 okul; basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi takımlarıyla yarışacak. Önceliğin fair-play ilkelerine verileceği şölen, Işık Okulları’nın kuruluş ilkesi olan “önce iyi insan” prensibinin tüm eğitim kurumlarına yayılması ve sporun eğitimin temel unsurlarından biri olduğunun vurgulanması için bir fırsat olacak.

 

Işık Okulları’nın gelenekselleştirdiği şölene, aralarında Beyoğlu Anadolu Lisesi, Özel İtalyan Lisesi, Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi, Özel Amerikan Robert Koleji, İstanbul Lisesi, Özel Darüşşafaka Lisesi, Nişantaşı Anadolu Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi ve Vefa Lisesi gibi köklü eğitim kurumları katılacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)