adscode

DAÜ İletişim Öğrencileri İşbaşında

Büyükkonuk İlkokulu Renklendi

DAÜ İletişim Öğrencileri İşbaşında
Özel Eğitim

 

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri, öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ile öğretim görevlisi Umut Ayman’ın danışmanlığında gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile duyarlılıklarını sergilemeye devam ediyorlar. Bu akademik yıldaki ilk sosyal sorumluluk projesi olan “okullar renkleniyor” projesi çerçevesinde 3 gün süren çalışma ile Büyükkonuk İlkokulu baştan sona boyandı ve geleneksel Eko Günü etkinliğine yeni renkli görüntüsüyle girdi.

 

DAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerinden Doğa Uçkan, Tuğçe Erdinç, Cihan Aktun, Semra Birinci ve Harun Macit’in gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Büyükkonuk İlkokulu 13-15 Ekim 2011 tarihleri arasında öğrenciler ve diğer gönüllüler tarafından boyandı. Öğrencilerin ve gönüllülerin DAÜ’den Büyükkonuk  köyüne ulaşımı Kösezade Turizm, yemek ihtiyaçları ise Namport Pastanesi tarafından karşılandı.

 

Sıra Yedikonuk İlkokulu’nda

 

Karpaz bölgesindeki Büyükkonuk belediyesine bağlı Büyükkonuk ve Yedikonuk ilkokullarının eksikliklerini hızla gidermeyi misyon edinen öğrenciler, Yedikonuk İlkokulu’nun kitap ve kitaplık ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvadılar. 11 Kasım’a kadar sürecek kitap toplama kampanyası başlatan öğrenciler, 4-11 yaş grubuna uygun kitapları bağışlamak isteyen duyarlı yurttaşların DAÜ İletişim Fakültesi’ni arayabileceklerini, Fakültenin 3. katında bu amaçla renkli karton kutular hazırladıklarını dile getirdiler. Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler 6302192 / 6302006  numaralı telefonlara başvurabilirler.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)