adscode

II. İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali Devam Ediyor

İlki İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenerek 65 bin izleyiciye ulaşan “İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali”nin ikincisi, 3 Kasım-6 Aralık 2012 tarihlerinde gerçekleşiyor.

II. İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali Devam Ediyor
Etkinlikler

II. İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali; çocuk ve gençlere, farklı disiplinlerde ürettikleri çalışmalarla kendilerini ifade etme fırsatını sunarken, aynı zamanda onlara sanat ve eğitim kariyerlerinde anlamlı bir basamak oluşturacak.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, Beyoğlu’ndan Tuzla’ya, Kadıköy’den Sultanbeyli’ye 39 ilçenin özel ve kamu okullarında öğrenim gören öğrencileriyle birlikte, İFSAK (İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği), TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı), SKYGD (Sosyal Kültürel Yaşamı Geliştirme Derneği), CİSSTD (Ceza İnfaz Sisteminde Sivil Toplum Derneği), RUSİHAK (Ruh Sağlığında İnsan Hakları), gibi farklı sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği geliştirerek, sokakta çalışan, suça bulaşmış, cezaevinde bulunan, cezaevinde doğmak zorunda kalan çocuklar ve özürlüler gibi dezavantajlı grupları da kapsamaktadır.II. İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali’nin 09 Kasım 2012 Cuma günü saat 14.30’da İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Berna Çağatay ve Bienal Direktörü Gazi Selçuk’un katılımlarıyla Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacaktır.

Tarih: 09 Kasım 2012, CumaSaat: 14.30Yer: Mustafa Kemal Kültür MerkeziUğur Mumcu Cad. No:8 34335 Akatlar, Beşiktaş

www.egitimajansi.com




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)