adscode

KPSS Yerleştirmelerinde Torpil İddiası.!?

KPSS yerleştirmelerinde yine torpil yapıldığı ileri sürülüyor.!

KPSS Yerleştirmelerinde Torpil İddiası.!?
Özel Eğitim

İçinde bulunduğumuz Şubat ayında yapılan ek atamalarda, Teknoloji ve Tasarım dersine atanma hakkı olmadığı halde tercih yapıp atananlar olduğu ileri sürülüyor.

İddialara göre, Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi İşletme Eğitimi bölümü mezunları arasından, tercih hakkı bulunmadığı halde tercih yapan ve atanan kişiler bulunduğu ileri sürülüyor.

İddia sahipleri; bu durumu, atanan mezunların bizzat kendilerinden öğrendiklerini belirttikten sonra, sistemin kendilerine tercih yapma hakları olmadığına dair uyarı verdiği halde bu kişilerin nasıl olur da ilk tercihlerine atandıklarını soruyorlar?

Tercih hakkı bulunmadığı halde tercih yapan ve atanan kişiler bulunduğu ileri sürenler, bu iddialarını şu sözleriyle noktalıyorlar;

“Biz iptal başvurularını sürekli olarak personel müdürlüğüne yapıyoruz ama bu işin aydınlığa kavuşması için kamuoyu baskısı gerekli. Lütfen bize yardımcı olun. Gerekirse ataması yapılmış olan kişilerin isimlerini de verebiliriz. Bu kişilerin atama önceliği konusunda herhangi bir ayrıcalığı yok. Bu haksızlığın biran önce giderilmesi gerekiyor.”

Bizler de memuruz.biz haber sitesi olarak, bu iddiaları kamuoyunun, ilgililerin ve yetkililerin bilgilerine sunarak, en kısa zamanda gerekli inceleme ve araştırmaların yapılması suretiyle bu iddiaların açıklığa kavuşturulacağını ve kamu vicdanının rahatlatılacağını umuyoruz.

www.memuruz.biz


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)